Klantverhaal van Bianca Battjes

Klantverhaal Bianca Battjes

"Trainen met een personal trainer is toch een beetje luxe!"

Ik train nu ruim 4 maanden bij Petra en Delano van fit20 in Rotterdam. Het grote voordeel voor mij is dat je in korte tijd je oefeningen doet voor de hele week. In het begin ben je natuurlijk sceptisch, ik heb vroeger veel getraind en dacht toch dat ik 3 keer in de week aan de bak moest voor goede resultaten…Maar ik heb hele goede resultaten met die 20 minuten per week fit20 training.

Ik ben inmiddels 5,6 kg kwijt en mijn spiermassa is toegenomen! Ik voel me verder fitter op alle vlakken en heb veel meer energie. Alles gaat eigenlijk makkelijker omdat ik meer kracht heb. Ik ben zelfs weer gaan hardlopen en voel meteen dat ik meer kracht in mijn benen heb. Kortom, fit20 werkt écht!

En trainen met een personal trainer…dat is toch een beetje luxe! Heel prettig om onder begeleiding de oefeningen te doen terwijl er goed op je houding gelet wordt. Bovendien zorgt Petra voor eenbeetje spirit als je dat nodig hebt…op zijn Oostenrijks zegt ze dan ”Genießen!”!

Ik heb fit20 aan mijn collega’s aangeraden en inmiddels trainen wij met 7 dames bij fit20. Heel makkelijk, want fit20 zit bij ons in het pand. Een hele club vrouwen dus, die allemaal positief zijn overfit20: Genießen!

Bianca Battjes (44 jaar) planner medisch diagnostisch centrum


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!