Klantverhaal van Edu Heppenstrijdt

Klantverhaal  Edu Heppenstrijdt

"Het grootste voordeel voor mij is toch die vaste afspraak."

Inmiddels doe ik al weer meer dan 2 jaar de fit20 training bij Gerda. Afgelopen voorjaar gaf de iPad een pop-up dat we met de 100ste training begonnen! Daar kun je uit afleiden dat ik tevreden ben.

Het grootste voordeel voor mij is toch die vaste afspraak. Er zit iemand op mij te wachten, dus dan ga je, ook als je weleens geen zin hebt. Als ik dan toch gegaan ben en ik heb getraind voel ik me voldaan.

Ik heb fysiek veel baat bij de training. Ik had 2 keer per jaar last van lage rugklachten en die ben ik helemaal kwijt! Vroeger moest ik dan aan de spierverslappers maar die gebruik ik nooit meer. Soms voel ik wel die verkramping nog wat opspelen maar dat trekt sinds ik fit20 doe snel weg. Verder heb ik diabetes type 2, en dat is sinds ik fit20 doe minder ernstig geworden. Soms denk ik dat ik mijn medicijnen zou kunnen minderen, vooral als ik op mijn voeding let. Gerda geeft mij goede adviezen over mij voeding dus ik let er goed op.

Ik ben ook echt sterker geworden, ik merk dat bijvoorbeeld in mijn werk. Wij handelen in zware producten van staal en ijzer, en die kan ik makkelijker tillen. Ik vind Gerda verder een leuk mens, en een goede trainer, en de andere trainer Paul is ook een leuke vent. Dat helpt enorm om te blijven komen.

Ik raad fit20 dan ook zeker aan.

Edu Heppenstrijdt (56 jaar) directeur technische handelsfirma www.action-hydro.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!