Klantverhaal van Jolanda van der Ham

Klantverhaal Jolanda van der Ham

"fit20 is goed voor lichaam én geest."

Ik train sinds februari 2012 bij Wendy in Veenendaal. Ik was één van de eerste leden. Toen ik over fit20 hoorde dacht ik: ”Hè, hè, eindelijk! Hier zat ik op te wachten!”.

Hiervoor heb ik veel bij de sportschool gezeten, maar dat massale, daar was ik eigenlijk klaar mee. Het grote voordeel van fit20 vind ik de persoonlijke coaching. Er is tijdens de training echt alleen aandacht voor jou. Nu heb je dat met deze training ook nodig maar ik vind het ook heel prettig. De fit20 training is veel intensiever, het is een ander soort fitness die mij erg aanspreekt. Door de personal trainer is er geen sprake van niet gaan! Ik ga altijd!

Ik zit door de fit20 training veel beter in mijn vel. Ook mentaal ben ik echt een stuk sterker. Dat heeft voor mij een enorme meerwaarde. Ik kan verder fysiek meer aan, ik ben fitter en heb meer energie. Maar ik merk het ook met zware dingen sjouwen, laatst moest ik met iemand een hardhouten deur ergens uithalen en dat gaat nu dus. Voordat ik fit20 deed zou dat nooit gelukt zijn. fit20 is goed voor lichaam èn geest. Ik heb een lichte vorm van weke-delen reuma en ik merkte deze week nog op dat ook daar door fit20 verbetering in zit. Natuurlijk was ik toen ik met fit20 begon even bang of ik het niet zou overbelasten, maar die angst is ongegrond gebleken. Wendy let ook altijd goed op en zo nodig passen we een oefening aan. Maar uiteindelijk heeft fit20 mij ook daar alleen maar bij geholpen.

Ik praat dan ook veel over fit20 maar ik heb nog niemand over de drempel weten te krijgen. Misschien is het nog te onbekend, maar ik blijf het noemen, de aanhouder wint!

Jolanda van der Ham (52 jaar), management assistente gemeente Wageningen


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!