Klantverhaal van Michel van Veen

Klantverhaal Michel van Veen

"Had ik dit maar eerder geweten! Iedereen die tennist is gebaat bij fit20."

Ik doe nu een half jaar fit20. Aanvankelijk was ik, net zoals veel anderen, sceptisch. Sport is mijn beroep dus ik kon mij niet voorstellen dat 20 minuten per week trainen iets kon doen. Maar het is bijna bizar hoe goed ik op de training reageer! Ik heb me sinds ik fit20 doe nog nooit zo fit gevoeld, ik ben veel afgevallen, mijn spiermassa is toegenomen en mijn vetpercentage omlaag. Het is echt ongelofelijk.

Het grote voordeel vind ik toch dat je in heel weinig tijd een volledige work-out doet waarin in je tot de bodem kan gaan. Ik denk weleens: had ik dit maar eerder geweten! Ik ben een stuk fitter geworden en na inspanning herstel ik een stuk sneller. Door mijn werk sta ik de hele dag op de tennisbaan en voordat ik fit20 deed had ik dan tegen de avond toch verzuurde benen. Daar heb ik nu na 6 maanden fit20 zo goed als geen last meer van!

Ook had ik, omdat ik de hele dag sta en veel buk om ballen op te rapen, last van mijn onderrug. Dit is sinds ik fit20 doe ook sterk verbeterd. Het is nog niet helemaal weg, maar het ik heb er veel minder last van. Dennis, mijn personal trainer, let ook altijd heel goed op als we de rugspieren trainen.

De sfeer binnen fit20 Tilburg is heel ontspannen, heel open en prettig. Dennis is inmiddels een vriend geworden. We hebben natuurlijk allebei een achtergrond in de topsport en dat geeft een klik, maar ook onze instelling is hetzelfde: lekker fanatiek! Zo halen we het maximale uit de fit20 training.

Ik raad mijn vrienden, klanten en tennis leerlingen fit20 dan ook absoluut aan. Iedereen die tennist is gebaat bij meer spierkracht en fit20 is een uitstekende en effectieve manier om dat voor elkaar te krijgen.

Michel van Veen (36 jaar) tennisleraar en eigenaar/directeur Tennis Academy Michel


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!